8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Hard gewerkt tijdens NL-Doet bij molen Windlust

Molen Windlust was zaterdag 16 maart één van de plaatsen waar de vrijwilligers van NL Doet de handjes uit de mouwen staken. Rond 9:45 stelden de vrijwilligers en deelnemers, onder het genot van een kop koffie/thee of fris, aan elkaar voor. Tegen 10 uur werden de verschillende gereedschappen verdeeld en handschoenen aangetrokken.

De geverfde delen van stelling en steiger werden grondig gereinigd. Maar ook de trap naar de fietsenstalling kwam onkruidvrij tevoorschijn. Langs de djk groeide ook van alles en ook daar is flink het snoeimes en -schaar ingegaan. Zo ziet het er allemaal weer fris uit en alle zwerfvuil is ook in de vuilniszakken verdwenen. Alle NL-Doeters bedankt voor uw hulp namens de vrijwilligers van Molen Windlust, zonder uw inzet was het echt niet gelukt.

Advertentie