8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Fietsendieven in kraag gevat in Waddinxveen

Vanochtend heeft de politie team Waddinxveen-Zuidplas om 08:30 uur twee mannen van 24 en 36 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden bij station Waddinxveen Triangel naar aanleiding van een verdachte situatie.

Kort daarvoor had een inwoner gebeld dat twee mannen bij het station alle fietsen aan het bekijken waren. Bij de fietsenstalling trof de politie twee mannen aan die geen logische verklaring hadden wat zij daar deden.

In de fietsenstalling troffen de agenten twee fietsen aan zonder slot. Bij beide mannen werden diverse lopers en breekwerktuigen aangetroffen. Daarop zijn de beide mannen dan ook aangehouden.

Van één fiets heeft de politie reeds een eigenaar weten te traceren. Van de andere fiets, die op de onderstaande foto staat, zoekt men nog de eigenaar. Bent u de eigenaar of kent u de eigenaar van de fiets? Dan komt de politie graag in contact met u via 0900-8844. De zaak staat bij de politie bekend onder nummer PL1500-2024100115

Foto’s : Politie Waddinxveen-Zuidplas

Advertentie