8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Groepstraining voor werkzoekenden start op 4 april

Vanaf donderdag 4 april organiseert JobHulpMaatje Waddinxveen opnieuw een Jobgroup voor werkzoekenden. In 7 bijeenkomsten krijgen deelnemers een beter beeld van hun kwaliteiten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. En praktische tips om succesvol te solliciteren. Aanmelden kan tot 29 maart. 

De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in Waddinxveen. Deelname is gratis voor alle inwoners van Waddinxveen die op zoek zijn naar (ander) werk en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.  

Aanmelden kan via de website: www.metelkaarwaddinxveen.nl/jobhulpmaatje, e-mail: jobhulpmaatje@metelkaarwaddinxveen.nl of telefonisch: 06-30 99 67 30. 

Werkzoekenden die liever een-op-een aan de slag gaan met een jobmaatje kunnen zich ook aanmelden.

Advertentie