8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Feestelijke start PCOB fietstseizoen

Elke leeftijd is welkom, maar het zijn vooral de 50 plussers die de uitgezette fietstochten van pcobzuidplas rijden in Zuidplas en omgeving. Er worden mooie gebieden zoals de Reeuwijkse plassen en het Kralingse bos aangedaan met middag- en dagtochten tot maximaal 55 kilometer.

Op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk a/d IJssel gaf Wethouder Schuurman het startsein bij de eerste fietstocht. Schuurman spreekt de sportievelingen toe, het fietsen is niet alleen goed voor de conditie maar ook voor de binding. Elke tocht wordt 1x bij een café of restaurant gestopt voor de rust en een gezellig praatje.

De kurk van de champagnefles was net zo enthousiast als de fietsers!

Wethouder Schuurman en voorzitter Siem van Loon vult de champagneglazen als feestelijke start van het PCOB fietsseizoen 2024.

De fietstochten zijn vooral gericht op actieve gezelligheid
Anneke van den Ban

Anneke van den Ban heeft de 20 fietstochten voor het fietsseizoen 2024 uitgezet met daarin bijzondere rustpunten zoals de Expo-A16.  “Deelnemen aan de fietstocht is gratis, ook voor niet-leden.”

Voordat de trappers richting Moordrecht vertrokken sprak Schuurman de fietsers kort toe om hen te complimenteren over de organisatie en hij wenste iedereen fijne fietstochten toe.

Onderweg naar ‘t Weegje in Moordrecht…

Meer informatie over de fietstochten zijn te vinden op: https://www.pcobzuidplas.nl/activiteiten/fietstochten

Advertentie