8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Fietstocht tussen centra voor ‘leven met en na kanker’

Camino, de IJssel en PATIO organiseren zaterdag 22 juni een fietstocht om meer bekendheid te geven aan deze centra waar mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden terecht kunnen. Deze organisaties bieden psychosociale ondersteuning, lotgenotencontact, workshops en diverse andere activiteiten. Iedereen is welkom op het fietsevenement.

De tocht gaat langs alle drie de centra in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Deelnemers kunnen zelf het startpunt en de route kiezen: 35, 48 of 80 kilometer. Onderweg zijn er verschillende stops om uit te rusten en te genieten van een versnapering.

De kosten voor deelname zijn €12,50. Kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee.
Meer informatie en aanmelden: https://www.centrumcamino.nl/programma/samenvoorlevenmetkanker/

Over Camino
Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt, krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Camino is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat allemaal op je afkomt. Camino biedt een luisterend oor en een plek waar je met gelijkgestemden contact kunt hebben. Je bent welkom als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft of daaraan is overleden.

 

Advertentie