8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Avond/nachtafsluiting Bredeweg in Zevenhuizen en Waddinxveen 

De provincie Zuid-Holland werkt aan de Bredeweg (een deel van N456) in Zevenhuizen en Waddinxveen van 22 tot en met 26 april 2024 elke nacht van 20.00 uur tot 6.00 uur. De weg is dan afgesloten. Het verkeer volgt omleidingsroutes. Overdag is de weg open.

Om deze weg in goede staat te houden vervangt de provincie Zuid-Holland het asfalt in beide richtingen op de Bredeweg, vanaf de rotonde die aansluit op de N453 (De Beijerincklaan) tot de rotonde die aansluit op de Transportweg richting bedrijventerrein Doelwijk.

Tijdens de werkzaamheden is de Bredeweg afgesloten vanaf de rotonde die aansluit op de N453 tot de rotonde die aansluit op de Transportweg. Het verkeer volgt omleidingsroutes. Vanaf de N453 kun je nog wel richting de A12 rijden, maar niet andersom. De rotonde die aansluit op de Beijerincklaan is voor de helft afgesloten en de rotonde die aansluit op de Transportweg blijft gewoon open. Brandweer, ambulance en politie kunnen in noodsituaties gebruikmaken van de weg.

Advertentie