8.5 C
New York
dinsdag 7 mei 2024

Schrijf je in voor het Jeu de Boules toernooi voor Roparun bij JBC Nieuwerkerk

Op zondag 5 mei staat het Jeu de Boules complex van JBC Nieuwerkerk in het teken van een tournooi om geld op te halen voor het Roparun team 101 Punt-Neleman. Dit team gaat van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei deelnemen aan de hardloopestafette vanuit Frankijk naar de Coolsingel in Rotterdam. Het doel van de opbrengst is om zoveel mogelijk geld ophalen voor een ander. Om precies te zijn: voor mensen met kanker, zodat hun leven – voor zover mogelijk – draaglijker kan worden gemaakt.

Het toernooi wordt gespeeld met doubletten (teams van 2 deelnemers) Deelname aan dit toernooi is voor iedereen met en zonder licentie. De kosten zijn € 12,00 per doublet. Deelnemers mogen zich vanaf 12:00 uur melden en spelen vanaf 12:30. De prijzen in natura. Het is wel verplicht om zich aan te melden via emailadres : Boele@planet.nl.

Rond het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid. Wie niet een middagje kan meespelen maar wel het doel wil steunen kan dat ook op een andere manier; Doneren op via de webpagina van team Punt-Neleman of loten kopen via de loterijsite https://www.roparunloterij.nl/ op naam van team 101 Punt-Neleman.

Advertentie