8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

JBC Nieuwerkerk start buitenseizoen positief

Muziek door een artiest, een hapje, een drankje, zon en boules. Dat was het ideale recept afgelopen zondag 14 april bij Jeu de Boules club Nieuwerkerk om het buitenseizoen te starten na een wat moeilijkere periode.

Voorzitter Wilco Dekker benadrukte dat de leden de achterliggende periode ook achter zich willen laten en dankte een ieder voor de steun die ze ook tijdens de Corona periode mochten ontvangen. Daarom waren niet alleen de leden maar ook de sponsoren van harte welkom op het boulodrome van sportpark Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Direct na zijn woorden stroomde de spelers en speelsters naar de banen om daar de wedstrijden te starten en te genieten van het spel. Binnenkort staat het sportpark van JBC al paraat voor een open toernooi voor doebletten. De opbrengst voor dit toernooi komt ten bate van de Roparun voor team 101 Punt-Neeleman.

Meer informatie over JBC Nieuwerkerk is te vinden op https://jbcnieuwerkerk.nl/

Advertentie