8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Babybijeenkomst Slapen, huilen, troosten

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Zuidplas organiseert mei een babybijeenkomst over slapen, huilen en troosten. De eerste maanden met een baby kom je als ouder voor veel nieuwe situaties te staan: voeden, huilen, troosten, groeien, spelen, slapen en nog veel meer.

Daarom organiseert het CJG Zevenhuizen babybijeenkomsten waarbij je je vragen kunt stellen aan de jeugdverpleegkundige van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Ook ontmoet je andere ouders met wie je ervaringen uitwisselt. Deze bijeenkomst gaat op de volgende vragen in: Heeft je baby moeite met doorslapen? Of weet je niet zeker wanneer en hoe je je baby kan troosten? En waarom huilt je baby? Kan ik hem te veel verwennen?

Datum: Donderdag 23 mei 2024
Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Locatie: CJG Zevenhuizen, Dorpsstraat 75, Zevenhuizen.

De babybijeenkomsten zijn gratis, gezellig en niets is verplicht. Natuurlijk is ook jouw baby van harte welkom! Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl of via www.cjgzuidplas.nl/cursussen

Advertentie