8.5 C
New York
woensdag 1 mei 2024

Junior Songfestival-ster Jasmijn en kinderpopgroep POPZ bij Koningsdag Waddinxveen

Op zaterdag 27 april 2024, Koningsdag, staat er een speciaal optreden gepland in Waddinxveen: Jasmijn en de kinderpopgroep POPZ zullen optreden tijdens ParkPret 2024. Van 13:00 tot 14:00 uur staan ze op het podium tijdens dit spektakel, in het prachtige Burgemeester Warnaarplantsoen.

Jasmijn Torrico bekend van het Junior Songfestival

In 2023, op slechts 14-jarige leeftijd, won ze samen met Sep het Junior Songfestival met hun nummer “Holding On To You”. Dit nummer, geproduceerd door Robert Dorn, bekend van zijn werk voor het Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen, leidde hen naar een mooie 7e plek op het Junior Eurovisie Songfestival 2023 in Nice, Frankrijk.
Op 22 maart is Jasmijns nieuwe single en videoclip “Making Memories” uitgebracht, ook
geproduceerd door Robert Dorn.

POPZ bekend van het Nationale Buitenspeellied van Jantje Beton

POPZ, bestaande uit een getalenteerde groep kinderen tussen 8 en 15 jaar oud, brengt de meest populaire nummers met een geheel eigen geluid. In 2023 brachten ze het eerste Nationale Buitenspeellied “Iedereen naar Buiten” uit, wat een grote hit werd en wekenlang in de Zapp Kids Top 20 stond. Dit jaar nemen ze een nieuw Nationaal Buitenspeellied op, dat uitkomt in april.

Recentelijk zijn POPZ een samenwerking aangegaan met platenmaatschappij Warner Music Group, waarbij ze met trots de eerste twee singles van hun aankomende album presenteren. “Kijk ik Dans” is een Nederlandstalige cover van de titelsong “Dance the Night”, oorspronkelijk
gezongen door Dua Lipa voor de Barbie-film. De tweede single, genaamd “Solo”, is gebaseerd op het gelijknamige nummer waarmee Blanka voor Polen deelnam aan het Eurovisie Songfestival. De nummers van POPZ bestaan uit hun eigen popliedjes en de populairste hits in een Nederlandstalig jasje.

Na de optredens is er een meet & greet met Jasmijn en POPZ, waarbij fans de kans krijgen om met hen op de foto te gaan. Mis dit geweldige evenement op Koningsdag niet.

Voor meer informatie kijk je op de website www.snfwaddinxveen.nl

Advertentie