8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Team Middenbouw 4 NGV wint goud op districtswedstrijd

Het pupillen team niveau 4 van de Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging (NGV) bestaande uit; Olivia Liu, Livia Moonen, Fleur Boerman, Luce de Mooij en Charlotte Hooft, heeft afgelopen zaterdag tijdens hun 2e districtswedstrijd in Den Haag De eerste plaats behaald. De dames begonnen sterk op het onderdeel brug met zelfs een 12.800 en 12.650 voor Charlotte Hooft en Luce de Mooij.

Op de balk waren de zenuwen aanwezig en dit zorgde helaas voor wat minder stabiliteit dan normaal. Charlotte Hooft en Olivia Liu hielden hun hoofd wel koel en scoorden dan ook een 13.350 en een 12.150. Op de vloer schitterden alle 5 de meiden en kregen zelfs complimenten van de jury! Fleur Boerman en Luce de Mooij werden beloond met een 13.200.

Op het onderdeel sprong behielden de dames hun concentratie en lieten mooie sprongen zien. Olivia Liu, Livia Moonen en Fleur Boerman sprongen een mooie overslag en half in half uit. Charlotte Hooft turnde voor het eerst en met succes, haar overslag half en Luce de Mooij deed voor het eerst een half in heel uit. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat het team van NGV, met een verschil van 0.825 het goud in ontvangst mochten nemen! Nu is het afwachten of er met deze prestatie ook nog individuele finales door de MB4 dames behaald zijn.

Advertentie