8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Inschrijving 33ste Koornmolen Lions Rottemerenloop open

Voor de 33ste keer organiseert Lionsclub Zevenhuizen de bekende Koornmolen Lions Rottemerenloop op zaterdag 15 juni 2024. De start van de loop is aan de Tweemanspolder in Zevenhuizen bij Recreatiepark de Koornmolen en de loop wordt mede mogelijk gemaakt door sportcentrum BeweegpuntBas.

Dit jaar organiseert Lionsclub Zevenhuizen voor de 33ste keer de Koornmolen Lions Rottemerenloop op zaterdag 15 juni 2024. Om 11:00 uur klinkt het startschot en kunnen de lopers aan de door hen gekozen route van 5, 10 of 15 kilometer beginnen. De route loopt door het prachtige polder- en natuurgebied de Rottemeren. Het ophalen van het startnummer kan bij sportcentrum BeweegpuntBas. Voor de kinderen is de Jan Visser kidsrun met 1,0 en 1,5 kilometer met starttijd 10:00 uur, respectievelijk 10:15 uur.

Lionsclub Zevenhuizen heeft als motto “We Serve” en zamelt met dit sportevenement geld in voor het goede doel. In 2024 steunt de club de volgende doelen: Leger des Heils, Stichting Zeparo, Stichting Leergeld, Stichting Vrienden van de Volleybal, Stichting Vaarwens, De boodschappenkast, Stichting Zuidplas helpt, 100weeks, Kinderfonds Mama’s, Uitje met de ouderen Beth San Moerkapelle en de Zevenster Zevenhuizen.

Loopt u en/of uw kind ook mee met de Koornmolen Lions Rottemerenloop? Vanaf heden kan er al online ingeschreven worden via www.lionsclubzevenhuizen.nl. Ook kan op zaterdag 15 juni vooraf nog ter plekke ingeschreven worden. Via Facebook plaatst Lionsclub Zevenhuizen ook regelmatig nieuwsberichten plaatsen.

Advertentie