8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Aftrap Zonnebloem loterij 2024

De Zonnebloemloterij is weer van start gegaan en de Zonnebloem afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel geeft de loterij een goede start tijdens een korte bijeenkomst in de St Josephkerk op woensdag 8 mei van 19.00 tot 20.00 uur.

De vrijwilligers en eventueel uw vrienden, kennissen, buren en andere belangstellenden zijn bij deze van harte uitgenodigd om hiernaartoe te komen. De vrijwilligers om boekjes op te halen voor de verkoop, de overigen om hen daarbij te helpen of om zelf loten kopen. Dat mogen vrijwilligers overigens zelf natuurlijk ook! 

En uiteraard is de Zonnebloem dan óók aanwezig om eventuele vragen over de loterij en onze afdeling van de Zonnebloem te beantwoorden.

Weet u dat u ook loten kunt kopen en verkopen via internet?  Hierna staat een link waarmee u online loten kunt kopen, dus we nodigen u dan ook uit deze zoveel mogelijk te delen onder familie, vrienden, kennissen, buren of collega’s! 

https://www.zonnebloem.nl/loten/p/a01903

Wij hopen op veel enthousiasme om ons te helpen met de verkoop! Hoe meer loten we verkopen, hoe meer leuke activiteiten we nl. kunnen blijven organiseren voor onze gasten! Alvast bedankt en graag tot ziens op 8 mei!

Advertentie