8.5 C
New York
donderdag 16 mei 2024

Action Nieuwerkerk opent na de zomer

De Action,zoals ze zich zelf noemen een non-food discounter, zal in de oude bibliotheek in winkelcentrum de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel de deuren openen. Dit zal dan na de zomer gaan gebeuren, laten de social media kanalen van het winkelcentrum weten. Action zelf heeft nog niet gereageerd op persvragen van deze nieuwssite.

De winkelruimte zal komen in de 1100 m2 van de oude bibliotheek, welke al jaren lang leegstaat na een eerder debacle van de gemeente met de bibliotheek en een kringloopwinkel. Nadat het huurcontract van de bibliotheek (die over ging naar de gemeente) was verlopen, kreeg de eigenaar van het winkelcentrum de ruimte terug.

Dat de Action er ging komen was inmiddels een publiek geheim, al doet de eigenaar en de winkelketen er nog steeds geheimzinnig over. De oude winkel van de Gall & Gall zal worden gebruikt worden om daar een roltrap naar de eerste verdieping te plaatsen. De oude ruimte van de Intertoys wordt meer een bedrijfsruimte met een lift. Om nog meer ruimte te creëren komt er op het dak nog een gedeelte van de winkel erbij.

Advertentie