8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Lokale kunst & live performance bij Mevrouw Boon tijdens Pinkst’Art

Van 18 tot en met 20 mei – tijdens het pinksterweekend – doet galerie Mevrouw Boon in Moordrecht (Dorpsstraat 60) mee aan het kunstfestival Pinkst’Art. De kleurrijke galerie is dan onderdeel van de route die langs de vier dorpen in de gemeente Zuidplas gaat, waarbij je op verschillende locaties het werk van lokale kunstenaars kunt bewonderen (check www.pinkstartzuidplas.nl voor locaties en meer info).

Ook Mevrouw Boon exposeert het eigenzinnige werk van een aantal kunstenaars uit de gemeente, waaronder sculpturen van Elly Swets en Saskia Hoeboer en glaswerk van Trudi Bos. Aanvullend vindt op zaterdag 18 mei van 13:00 tot 16:00 de doorlopende live kunstperformance *THE NEW ME* door Doreen van der Meer plaats. ’s Avonds wordt in het huiskamertheater van Mevrouw Boon twee keer de voorstelling ‘Muhe Frida’ – over het leven en werk van de Mexicaanse kunstenaar Frida Kahlo – gespeeld, maar beide voorstellingen zijn helaas volledig uitverkocht.

Check www.mevrouwboon.nl/huiskamertheater voor andere unieke voorstellingen dit jaar. Openingstijden Mevrouw Boon tijdens Pinkst’Art: zaterdag 18 mei van 11:00 tot 17:30, zondag 19 mei van 11:00 tot 17:30 en maandag 20 mei van 12:00 tot 17:30.

Advertentie