8.5 C
New York
zaterdag 7 september 2024

Arno van Haasterecht benoemd tot directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van
Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het
afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders
verder bouwen aan de organisatie.

Op dit moment is Van Haasterecht algemeen directeur van Trevvel. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij DHL, Flora Holland en de Koninklijke Landmacht. Van Haasterecht beschikt over uitgebreide ervaring in de logistieke sector en het leiden van operationele teams. Van Haasterecht is ook verheugd over zijn nieuwe rol. “Het is een waar genoegen om de leiding te mogen nemen bij Cyclus, een organisatie die een vitale maatschappelijke rol vervuld. Ik zie ernaar uit om de medewerkers te ontmoeten en met veel enthousiasme aan de slag te gaan.”

Van Haasterecht volgt Linda Boot op die per 1 februari 2024 benoemd is als algemeen directeur van RET N.V. Van 1 februari tot 15 juli 2024 vervult Jeroen de Vries de rol van waarnemend directeur van Cyclus, naast zijn functie als manager logistiek en ontwikkeling.

Met de benoeming van Van Haasterecht haalt Cyclus een bestuurder binnen met een frisse kijk op de toekomst van de organisatie. “We zijn zeer verheugd dat Arno deze functie gaat vervullen”, zegt Peter Ploegsma, voorzitter van de raad van commissarissen. “De keuze voor Arno was unaniem in een selectietraject met een brede stakeholder vertegenwoordiging. Zijn kennis en ervaring zijn van waarde bij de ontwikkeling van Cyclus als organisatie en professioneel partner en bij het versterken en verder
ontwikkelen van de circulaire economie in de regio”.

Advertentie