8.5 C
New York
zaterdag 7 september 2024

Babybijeenkomst ‘slapen, huilen, troosten’

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Zuidplas organiseert de babybijeenkomst ‘Slapen, huilen, troosten’ voor ouders met een baby tussen 0 en 6 maanden.

De eerste maanden met een baby kom je als ouder voor veel nieuwe situaties te staan: voeden, huilen, troosten, groeien, spelen, slapen en nog veel meer. Tijdens de babybijeenkomsten kun je vragen stellen aan de jeugdverpleegkundige van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Ook ontmoet je andere ouders met wie je ervaringen uitwisselt. 

Deze bijeenkomst gaat op de volgende vragen in: Heeft je baby moeite met doorslapen? Of weet je niet zeker wanneer en hoe je je baby kan troosten? En waarom huilt je baby? Kan ik hem te veel verwennen?

De CJG-babybijeenkomst ‘Slapen, huilen, troosten’ vindt plaats op woensdag 26 juni 2024 van 10.00 – 11.00 uur. Locatie CJG Nieuwerkerk, Raadhuisplein 35, Nieuwerkerk aan den IJssel. De babybijeenkomsten zijn gratis, gezellig en niets is verplicht. Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl of via www.cjgzuidplas.nl/cursussen

Advertentie