8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Team 101 Punt-Neleman loopt inmiddels in België

Het Team 101 Punt Nememan loopt inmiddels in België, vanochtend heeft dit team de Frans-Belgische grens overgestoken na een middag en nacht in estafettevorm hard lopen door Noord-Frankrijk.

Gisterenmiddag is het team gestart vanuit Parijs. Vanuit de appgroep blijkt dat de sfeer er nogal goed inzit bij het team tijdens deze editie van RopaRun tussen Parijs en Rotterdam.

Tijdens deze hardloop estafette is de ploeg gesplitst in 2 teams welke elk bestaat uit hardlopers en begeleidende fietsers. Daarnaast is er een cateringstaf en zijn er masseurs mee. Als het ene team loopt, kan het andere team worden gemasseerd en worden gegeten en ff wat rust. Doelstelling is om morgenmiddag op de Coolsingel aan te komen.

De RopaRun heeft al doelstelling : “Levenskwaliteit toevoegen voor mensen met kanker en hun naasten” en haalt hiervoor geld op. Doneren voor punt Team 101 Punt-Neleman kan op https://www.roparun.nl/teams/punt-neleman

Advertentie