8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Vermiste peuter (3) doet alvast de boodschappen

Een meisje van 3 werd op zondag 9 juni vermist in Zevenhuizen. Inmiddels hadden haar ouders alarm geslagen bij de politie. Hierdoor werd er volop maar de peuter gezocht. Volgens het instagram bericht van de politie Waddinxveen-Zuidplas is het dametje ongemerkt het huis uitgeglipt, tot grote paniek van de ouders.

Totdat de medewerkers van Jumbo in het dorp het wel heel bijzonder vonden dat een peuter haar karretje aan het volladenwas zonder dat er ouders bij in de buurt waren en ze op blote voeten liep. Gebak,een makreel, chips, mandarijnen, voetbal en een pak chocomelk lagen al klaar in het karretje. Bij navraag bij de politie was het snel duidelijk: de vermiste peuter had waarschijnlijk trek gekregen en was alvast boodschappen gaan doen.

De politie heeft ouders en de ondernemende peuter weer bijelkaar gebracht waarna de zoektocht gestaakt kon worden. De politie Waddinxveen-Zuidplas dankt de burgers die bij het zoeken hebben geholpen of hebben uitgekeken naar haar. Het is niet bekend of het meisje ook daadwerkelijk gebak met chocomelk en makreel heeft gegeten en of ze de bal mocht houden.

Foto’s : politie Waddinxveen-Zuidplas

Advertentie