8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Zomerschool in de Bibliotheek Nieuwerkerk

De eerste vier weken van de zomervakantie organiseert het Taalhuis van de Bibliotheek De Groene Venen ‘Zomerschool’. Van 18 juli tot en met 8 augustus is er elke donderdagochtend van 09.00 uur tot 10.30 uur Nederlandse taalles. De taalles vindt plaats in De Batavier. Het thema dit jaar is ‘Werken aan werk’. Deelname aan de Zomerschool is gratis, aanmelden is niet nodig.

Zomerschool is bedoeld voor alle volwassenen die moeite hebben met de Nederlandse taal en daar op een leuke manier mee willen oefenen. Je kan ook als vrijwilliger aansluiten bij de Zomerschool, extra handjes zijn altijd welkom! Neem voor meer informatie contact op via taalhuis@bibliotheekdegroenevenen.nl. Het volledige programma van de Zomerschool staat op www.bibliotheekdegroenevenen.nl/zomerschool.

Advertentie