8.5 C
New York
zaterdag 7 september 2024

Kiki is de vijfde kinderburgemeester van Waddinxveen

Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis verraste Kiki bij haar thuis met het leuke nieuws dat zij de vijfde kinderburgemeester van Waddinxveen is. In september wordt zij officieel geïnstalleerd en ontvangt zij de kinderburgemeester-keten uit handen van Mathijs, de huidige kinderburgemeester.Kiki mag het hele schooljaar 2024-2025 met de burgemeester en wethouders op stap.

De jury heeft met veel plezier alle video’s gezien. Uiteindelijk zijn 4 kandidaten in het gemeentehuis geweest voor een leuk gesprek met burgemeester Nieuwenhuis en kinderburgemeester Mathijs. Het was een moeilijke keuze want alle kinderen hebben ontzettend hun best gedaan. Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis is enthousiast: “Super leuk dat zoveel kinderen hebben gereageerd, dit geeft aan dat kinderen mee willen denken over de toekomst van onze mooie gemeente.”

Het kindercomité bestaat uit 12 enthousiaste kinderen

Ook dit jaar heeft Waddinxveen een kindercomité. Zij komen een paar keer per jaar bij elkaar. Samen met de kinderburgemeester bedenken ze ideeën en werken ze mee aan plannen om te zorgen dat Waddinxveen een nóg leukere plek wordt voor kinderen!

Volg Kiki en het kindercomité via Instagram

Bent u benieuwd wat de kinderburgemeester en het kindercomité dit jaar allemaal gaan doen? Volg ze via Instagram @kinderburgemeesterwaddinxveen

Advertentie