8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Musical de Nanny Een groot succes

In een wederom prachtige ambiance van decor en kleding heeft Theater voor Iedereen (TVI) weer flink uitgepakt en speelde afgelopen weekend voor drie keer een uitverkocht Swanla. TVI speelde alweer zijn 12e voorstelling sinds de oprichting in 2011 in het theater Swanla. Eva Rácz, regisseur heeft er in korte repetitieperiode een prachtige voorstelling van gemaakt.

Verhaal

Als de kinderen De Bruin hun zusje in de soep stoppen, is het voor Nanny nummer 17 te veel. Ze rent gillend weg. Weer een probleem voor vader de Bruin, die zijn overleden vrouw mist en niet goed weet hoe hij met zijn 9 kinderen om moet gaan. En om deze omstandigheden nog moeilijker te maken heeft tante Margaretha, die financieel bijspringt, aan die hulp een voorwaarde verbonden. Hij moet binnen een maand (her)trouwen. Gelukkig verschijnt Nanny McPhee, die dankzij een beetje toverkracht wel raad weet met de inventieve grappen van de kinderen. Net zoals in een sprookje liep het allemaal weer goed af!

In deze komische musical werden nummers gezongen met de muziek van Robbie Williams en Take That. Het decor, kleding en rekwisieten zijn weer opgeborgen en TVI kijkt terug op een prachtig succes!

De plannen voor 2025 worden al weer volop gemaakt, waar TVI weer een productie aan het voorbereiden is op 4 mei en wellicht de samenwerking zoekt voor de grote productie medio oktober 2025. TVI zoekt altijd nieuwe leden, dus wil jij ook acteren in een musical kijk op de website van TVI www.theatervooriedereen.nl

Advertentie