8.5 C
New York
woensdag 26 juni 2024

Politie zoekt getuigen na overval Primera Nieuwerkerk

De politie is op zoek naar getuigen na de overval op de Primara in winkelcentrum Dorrestein afgelopen zaterdag 15 juni even voor 17:00 uur. Bij deze overval raakte de eigenaar gewond aan zijn gezicht en moest in het ziekenhuis worden behandeld.

Volgens de politie zagen klanten en medewerkers dat de overvallers dreigden met wapens terwijl ze het geld eisten. De eigenaar van de winkel wist een van de wapens op enig moment weg te nemen, waarna er een worsteling ontstond met de overvallers waarbij de eigenaar gewond raakte. De overvallers gingen er vervolgens vandoor. Mogelijk zijn ze in een auto gestapt en weggereden.

De politie kan melden dat het gaat om mannen met donkere kleding die hun gezichten bedekt hadden toen zij de winkel binnen renden en geld eisten. Meer informatie heeft de politie niet over de mogelijke daders.

De recherche heeft al enkele getuigen gesproken en verzoekt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken zich te melden via 0900 – 8844. Daarnaast is de recherche op zoek naar camerabeelden. Getuigen die beelden hebben, worden ook verzocht dit te melden bij de recherche. U kunt dit ook melden via Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Advertentie