8.5 C
New York
donderdag 4 juli 2024

Jan Spek Rozen wint 41ste BedrijfsZomerAvondVoetbal toernooi v.v. Moerkapelle 2024

Op een druk bezochte finaledag was het Jan Spek Rozen Boskoop dat dit jaar de 41-ste editie van het BedrijfsZomerAvondVoetbal (BZAV) toernooi bij v.v. Moerkapelle wist te winnen. In een leuke wedstrijd tegen MAKO Montage uit Zevenhuizen wist het uiteindelijk met 1-0 de overwinning veilig te stellen. De winst in de kleine finale ging naar De Rooij Autotechniek / Matimotion dat nieuwkomer ADS de Boer, na een 3-3 uitslag in de onderlinge wedstrijd, na strafschoppen versloeg.

Omdat men dit toernooi met een recordaantal van maar liefst 16 teams begon is er besloten om 4 poules van 4 teams te maken. Na de poulewedstrijden gingen de nummers 1 en 2 voor de winst in de Grote finale en de nummers 3 en 4 voor datzelfde in de kleine finale.

De Fair-Play cup was dit keer voor een nieuwe deelnemer; Stalling Waddinxveen dat dit jaar net iets sportiever was dan Bredefleur dat vorig jaar ook tweede werd. De penalty’s werden het beste genomen door MAKO Montage dat dit iets beter deed dan de winaar van vorig jaar, KG Strijders.

Tijdens het hele toernooi was er bij de kantine langs het veld een terras opgebouwd waar gretig gebruik van werd gemaakt. Ook dit jaar was er besloten om de wedstrijden op zaterdag 29 juni weer halverwege de middag te laten beginnen. Vanaf 15:00 uur gingen de wedstrijden van start en was traditioneel vermaak voor de kinderen; professionele schmink van Pien werd goed bezocht en ijsjes van een echte ijscoman die zeer in de smaak vielen. Ook zorgde dweilorkest ‘De Waaghalzen’ uit Gouda net als vorig jaar voor de nodige sfeer.

Voorafgaand aan de finalewedstrijd maar ook bij Vleessie FC-Baker Tilly Perdijk, werd een mooie minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan het overlijden van onze vrijwilliger Ton de Wilde. Na de prijsuitreiking werd het toernooi besloten met de traditioneel oergezellige feestavond m.m.v. DJ Tak tak en surprise act ‘Barry Badpak’.

Eindstand van BZAV 2024 V.V. Moerkapelle:

1. Jan Spek Rozen – winnaar grote finale
2. MAKO Montage
3. Vleesssie FC
4. Baker Tilly Perdijk
5. Panters
6. Slurp
7. Van der Linden Waddinxveen
8. Niet uitgereikt
9. De Rooij Autotechniek / Matimotion – winnaar kleine finale
10. ADS de Boer
11. De Verse bos
12. Stalling Waddinxveen
13. De Keet Moerkapelle
14. KG Strijders
15. Bredefleur
16. Beun & co.

Sportiviteitsprijs – Fair play cup: Stalling Waddinxveen

Penaltybokaal: MAKO Montage

Advertentie