8.5 C
New York
vrijdag 5 juli 2024

Open Dag bij Golfbaan Hitland met Unieke Kinderopvang


Op zondag 7 juli organiseert Golfbaan Hitland een Open Dag met een unieke primeur: ouders kunnen nu, voor klein bedrag, een nanny reserveren tijdens hun golfronde. Dit biedt golfers de perfecte gelegenheid om zorgeloos te genieten van hun sport, terwijl de kinderen zich vermaken in de kidsclub.

Tijdens deze Open Dag krijgen zowel beginnende als ervaren golfers de kans om deel te nemen aan diverse activiteiten. Voor degenen die nog willen kennismaken met de golfsport, zijn er proeflessen beschikbaar. Terwijl ouders hun eerste slagen op de golfbaan maken, worden hun kinderen professioneel verzorgd en vermaakt door onze nanny.

De dag wordt afgesloten met een ontspannen samenzijn op het terras van HIT Eten & Drinken. Hier kunnen gasten genieten van heerlijke hapjes en drankjes, terwijl ze luisteren naar live muziek. Het belooft een dag vol plezier en ontspanning te worden voor het hele gezin.

Programma Open Dag Golfbaan Hitland
Tijd: Zondag 7 juli, van 13:00 tot 18:00
Locatie: Golfbaan Hitland – HIT Eten & drinken – Xavier Golfacademy

Activiteiten:

  • Proeflessen voor beginnende golfers
  • Vrij golfen voor ervaren spelers
  • Kidsclub met professionele nanny voor de kinderen
  • Gezellig samenzijn op het terras met live muziek

Golfbaan Hitland streeft ernaar om golf toegankelijk en plezierig te maken voor iedereen. Of je nu een doorgewinterde speler bent of voor het eerst een club vasthoudt, er is voor ieder wat wils. Mis deze unieke kans niet om samen met je gezin een fantastische dag te beleven!

Aanmelden en reserveren

Voor deelname aan de proeflessen en om een nanny te reserveren, kun je je aanmelden via onze website www.hitland.nl of contact opnemen via telefoonnummer 0180-317188. Wacht niet te lang, want vol is vol! Zien we jou daar? Kom langs op 7 juli en ontdek waarom Golfbaan Hitland de perfecte plek is voor golfers van alle leeftijden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Advertentie