8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

N219 tussen A12 en Zevenhuizen afgesloten dit weekeinde

De provinciale weg N219 tussen de op- en afritten bij de A12 is vanaf  vrijdag 5 juli 21.00 uur tot maandag 8 juli 05.00 uur afgesloten tussen de rotonde naar Zevenhuizen en de A12. De oprit naar de A12 en de rotonde die aansluit op de Bredeweg zijn in deze periode allebei afgesloten.

Verkeer in beide richtingen wordt omgeleid. De omleiding loopt via de N219, A20, N457, N453 en andersom. Bekijk het omleidingskaartje aan de onderkant van dit bericht. Het bedrijventerrein in Waddinxveen blijft bereikbaar via de Piet Stuurmanweg.

Brandweer, ambulance en politie kunnen in noodsituaties gebruik maken van de weg. Volgend weekend is er weer een afsluiting, dan is de volgende fase van de werkzaamheden. De werkzaamheden vallen tegelijkertijd samen met de werkzaamheden van de gemeente Zuidplas aan de Noordelijke Dwarsweg.

Advertentie