8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Onvergetelijke eerste Kinderdisco bij Loura’s Sportkantine in Moordrecht

Afgelopen zaterdag 6 juli vond de eerste kinderdisco plaats bij Loura’s Sportkantine in de Zuidplas in Moordrecht, en het was een groot succes! Maar liefst 45 kinderen trokken hun dansschoenen aan en genoten van een avond vol muziek, dans en plezier.

Van 19:00 tot 21:00 uur zorgde het kidsparty team van DJ Kids, onder leiding van Linda, met DJ Pim en DJ Bolego (Boaz) aan het roer, voor een feestelijke sfeer die de jonge gasten niet snel zullen vergeten. De kinderen dansten, zongen en genoten van de energieke muziek die speciaal voor hen was georganiseerd.

Een van de hoogtepunten van de avond was de competitie voor de beste dansmoves. De kinderen lieten hun beste moves zien en de jury had een moeilijke taak. Uiteindelijk ging de felbegeerde prijs naar de winnaar, die met zijn indrukwekkende danskunsten iedereen wist te imponeren.

“We zijn ontzettend blij met de opkomst en het enthousiasme van de kinderen,” zegt Loura, de organisator van het evenement. “Het was fantastisch om te zien hoe iedereen plezier had en genoot van de muziek en het samenzijn. Dit smaakt naar meer!”

De kinderdisco was niet alleen een leuke manier om het weekend te vieren, maar ook een geweldige gelegenheid voor de kinderen om nieuwe vrienden te maken en hun dansmoves te laten zien. De organisatoren zijn van plan om dit soort evenementen vaker te organiseren, gezien het succes van deze eerste editie.

We kijken ernaar uit om dit evenement in de toekomst te herhalen en nog meer kinderen een geweldige tijd te bezorgen,” voegt Loura toe. “Houd onze aankondigingen via de socials in de gaten voor de volgende kinderdisco!”

Voor meer informatie over toekomstige evenementen bij Loura’s Sportkantine kunt u contact opnemen via info@louras.nl of volg ons op Instagram

Advertentie