8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Strand Nesselande in juli per delen afgesloten

Het recreatiestrand van Nesselande in Rotterdam wordt in delen afgesloten voor werkzaamheden welke volgens de gemeente Rotterdam niet kunnen worden uitgesteld. Volgens de gemeente is er bij de laatste inspectie van het strand zijn in het ondiepe gedeelte van het water zachte plekken aangetroffen.

Als deze dieper worden en verschuiven, kunnen er kuilen ontstaan legt de gemeente uit en om een onveilige situatie te voorkomen, pakt de gemeente het strand aan. Het werk start half juli en duurt ongeveer 3 weken.

Om badgasten zo min mogelijk te hinderen, gebeurt het werk in delen. Eerst is de noordzijde aan de beurt, daarna de zuidkant van het strand. Alleen waar werkzaamheden zijn, is het strand afgesloten. Het andere deel is open voor strandgangers.

Advertentie