8.5 C
New York
zaterdag 7 september 2024

Deze week 2x waterpret met Brandweer

In kader van de jeugdvakantieweek van stichting Zo! is er deze week 2x waterpret met de brandweer voor de kinderen. Voorheen was dit verdeeld over 2 weken maar door onbekende reden is de jeugdvakantieweek terug gebracht naar 1 week. Maar voor de kinderen blijft het altijd populaire waterspektakel op de planning staan, zowel in Moordrecht als in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Woensdag : Nieuwerkerk aan den IJssel

Woensdag 17 juli wordt er met het brandweerkorps Nieuwerkerk aan den IJssel van 19:00 uur tot 20:00 uur op het verharde veldje naast de Ringvaartkerk (ook wel bekend als de Bron) weer met water gekliederd, gegooid en gespoten door de vrijwilligers van de brandweer. Uiteraard kan dit waterspektakel niet doorgaan als de brandweer voor een noodgeval moet uitrukken.

Donderdag : Moordrcht

Donderdagavond 18 juli gaat het brandweerkorps van Moordrecht van 19:00 uur tot 20:00 uur het waterspektakel houden op het voetbalveldje bij de Dokter van Westendorplaan. Er is warm weer voorspeld voor deze dag dus heerlijk afkoelen met de vrijwilligers van de brandweer Moordrecht. Uiteraard kan dit waterspektakel niet doorgaan als de brandweer voor een noodgeval moet uitrukken.

Archieffoto Moordrecht bij Waterspektakel
Advertentie