8.5 C
New York
maandag 16 september 2024

De twaalfde editie van CuliNESSE een succes

Donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus betraden grote Nederlandse artiesten als DI-RECT, BLØF, La Fuente en Kris Kross Amsterdam het podium. Duizenden mensen brengen het zonnetje naar de Zevenhuizerplas

De pop-up restaurants van horeca uit de omgeving stonden vol met fijnproevers die benieuwd waren naar de specials van onder andere; STER, Restaurant FRED** Muller & Co, Guay en L’Italiano. Ook het kidsprogramma georganiseerd door Waldorfhaus en de vele activiteiten zoals het reuzenrad, de karaoke en theater bleken een groot succes.

Het zonnetje heeft zich regelmatig laten zien boven het festivalterrein. Op zaterdag waren er enkele buien, maar dit weerhield de bezoekers er niet van om er een feestje van te maken. De sfeer zat er goed in bij de feestvierders en artiesten.

De organisatie blikt met een goed gevoel terug op deze geslaagde editie, en kijkt uit naar de nieuwe editie donderdag 28, vrijdag 29 & zaterdag 30 augustus 2025. De presale voor CuliNESSE start vrijdag 30 augustus via de website van CuliNESSE; https://culinesse.nl/tickets/

Zie hieronder wat foto’s en onze uitgebreide fotoreportages van donderdag, vrijdag en zaterdag op Facebook. (fotografie: Martin en Jacolien Rog, André Muller)

Advertentie