8.5 C
New York
donderdag 19 september 2024

Social Friday in ’t Blok

Veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday has your back! Jongerenwerk ZO! organiseert een Social Friday activiteit in gemeente Zuidplas op vrijdagavond 27 september. Ook in veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud.

Heel veel jongeren in Nederland zouden graag nieuwe mensen willen ontmoeten, maar weten niet hoe goed hoe ze dat moeten aanpakken. Om jongeren te helpen om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten, organiseren we landelijk voor de vierde keer Social Friday. Jolanda van Gerwe is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 27 september 2024 anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

De avond start om 18.00u met gezellig samen eten, voor diegenen die dat leuk vinden. Hierbij wordt rekening gehouden met allerlei dieetwensen (halal, vega, vegan,etc). Uiteraard is het ook mogelijk later te komen. Om 19.30u starten we met een toffe pubquiz. Wat weet jij van muziek, dieren, aardrijkskunde, films en sport? De locatie is ‘t Blok, IJsermanpad 1te Nieuwerkerk aan den IJssel. Ben jij er gezellig bij? Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl!

Social Friday vindt dit jaar voor de vierde keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt georganiseerd door Join Us, een stichting die eenzaamheid bij jongeren aankaart en aanpakt. Samen laten we jongeren meedoen!

Advertentie