8.5 C
New York
vrijdag 18 oktober 2024

Verrassingsbezoek Rotary aan De Boodschappenkast

Mariëlle Franken en Rob Schurink van Rotary club Zuidplas brachten een verrassingsbezoek aan de Boodschappenkast met een cheque van Euro 1.000, welke Nynke Bosselaar en Erik van de Ruit dankbaar in ontvangst namen. Rob: “We hebben al eerder met de Boodschappenkast samengewerkt door een diner te organiseren om klanten van de boodschappenkast te trakteren op een etentje buiten de deur. We vinden het belangrijk, dat we de lokale gemeenschap, waar we veelal wonen en werken door het jaar heen op te zoeken en waar nodig een handje te helpen”.

Mariëlle: “Binnen onze fijne club hebben we elke week een moment tijdens onze clubavond, dat we leuke en soms ook minder leuke dingen met elkaar delen met een donatie naar keuze in de “pot”. Zo hebben we al diverse goede doelen blij kunnen maken met een donatie”.

Rob en Mariëlle zijn onder de indruk van zoveel bevlogenheid bij de Boodschappenkast met enorm veel vrijwilligers, die elke dag klaarstaan en er soms zelfs voor kiezen een baan op te zeggen om het vele vrijwilligerswerk te kunnen blijven doen.

Rotary is ’s werelds oudste organisatie van serviceclubs. Lid zijn van Rotary betekent dat je bereid bent iets van jezelf te geven en dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk zichtbaar wilt maken o.a. door je (vak) kennis en ervaring daarvoor in te zetten. Voor meer informatie mail met secretarisrcz@gmail.com

Advertentie