8.5 C
New York
zaterdag 5 oktober 2024

Kennismakingsbijeenkomst Nabestaanden Groep

Op donderdag 24 oktober organiseert Camino een vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst voor iedereen die een dierbare heeft verloren. Het verlies van een geliefde kan een intense en overweldigende periode zijn. Voor veel mensen biedt het delen van ervaringen met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt, waardevolle steun.

De bijeenkomst geeft deelnemers de gelegenheid om kennis te maken met lotgenoten, begeleiders en de werkwijze van de Nabestaanden Groep. Tijdens deze informele bijeenkomst wordt dieper ingegaan op het programma van de Nabestaanden Groep en de steun die geboden kan worden bij het verwerken van verlies. Indien gewenst kunnen deelnemers zich aansluiten bij de vervolgbijeenkomsten, waar ervaringen, vragen en inzichten worden gedeeld. Samen worden de verschillende ‘rouwtaken’ verkend om te helpen bij het vinden van een nieuwe balans na verlies.

Meer informatie over ervaringen, data en kosten is te vinden op de website van Camino: https://www.centrumcamino.nl/programma/nabestaanden-groep/ Voor vragen of aanmeldingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Dineke Schrijver via telefoonnummer 0612679487 of per e-mail via ds50@me.com.

Over Camino

Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt, krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Camino is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat allemaal op je afkomt. Camino biedt een luisterend oor en een plek waar je met gelijkgestemden contact kunt hebben. Je bent welkom als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft of daaraan is overleden.

Advertentie