8.5 C
New York
dinsdag 30 april 2024

4-jarig meisje verdronken in Waddinxveen

Een 4-jarig meisje is dinsdag 17 juli verdronken in Waddinxveen. Dat heeft de politie dinsdagavond bekend gemaakt. De hulpdiensten kregen rond 19.30 uur de melding dat in het water nabij de Vondellaan in Waddinxveen een meisje gevonden was. Omstanders hebben het meisje uit het water gehaald. Direct is men begonnen met reanimatie.

Veel hulpdiensten waaronder een traumateam, de brandweer en ambulances zijn ter plaatse gekomen. Ondanks de levensreddende handelingen overleed het meisje ter plaatse. De politie onderzoekt de exacte toedracht. Omstanders wordt slachtofferhulp aangeboden. Het slachtoffertje woonde in Waddinxveen zo liet de politie weten.

Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis van Waddinveen laat in een reactie weten: “Nog maar 4 jaar… Wat een ingrijpend en intens verdrietig bericht. Ons medeleven gaat uit naar dit gezin en iedereen die om hen heen staat. Wat een schokkende ervaring ook voor omstanders en hulpverleners. Dank voor hun inzet en sterkte bij het verwerken van deze ingrijpende gebeurtenis”

Advertentie