Kerstmarkt activiteitencentrum de Schakel Moordrecht

  Datum/Tijd
  12/12/2019
  18:00 - 19:45

  Locatie
  De Schakel


  Dit jaar organiseert activiteitencentrum De Schakel weer een kerstmarkt. De kerstmarkt is op donderdag 12 december aan het Oosteinde 27 in Moordrecht van 18.00 uur tot 20.30 uur.

  In en om het gebouw vinden diverse activiteiten plaats. Centraal staat de verkoop van handgemaakte (kerst)producten die gemaakt zijn door de cliënten van De Schakel en andere activiteitencentra van de Gemiva-SVG Groep uit de regio (activiteitencentrum Thijsselaan, Bakkerij Irishof, activiteitencentrum De Mingel en Boerderij Gouda). Verder worden er weer heerlijke oliebollen gebakken en kunt u genieten van warme dranken. Dit alles onder het genot van live optredens. Natuurlijk ontbreekt de kerstman ook niet en is er weer een kerststal.

  De opbrengst wordt gebruikt om enkele wensen in de tuin te verwezenlijken. We willen graag een tuinkas en wat nieuw tuinmeubilair aanschaffen.

  Mede dankzij de grote inzet van vrijwilligers, ouders en bedrijven kunnen we dit jaar weer een kerstmarkt organiseren.

  Activiteitencentrum De Schakel is één van de activiteitencentra van de Gemiva-SVG Groep waar mensen met een verstandelijke beperking werken in hun eigen tempo. In het activiteitencentrum zijn zij actief in verschillende groepen zoals de tuingroep, de creatief, de kaarsenmakerij, kantinegroep, de bovenkamer en Leren & Ontwikkelen.

  De Schakel maakt onderdeel uit van de Gemiva-SVG Groep. Deze organisatie ondersteunt in Zuid Holland ruim 5000 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of een niet-aangeboren hersenletsel.