Koffie drive-in Waddinxveen op Nationale Koffiedag

  Datum/Tijd
  22/09/2020
  07:30 - 11:00

  Locatie
  Industrieterrein Coenecoop


  Op dinsdag 22 september 2020 is het Nationale Koffiedag. Het moment om een goede en heerlijke kop koffie te drinken. Ondernemer Laurens Kaashoek van Fortune Coffee regio Rijnland-Zoetermeer organiseert deze dag een koffie drive-in op Industrieterrein Coenecoop in Waddinxveen. “Koffie verbindt mensen en bedrijven met elkaar en het is belangrijk om juist nu met elkaar in contact te blijven. Op Nationale Koffiedag maken we er een feestje van.”

  Goede start met koffie 
  Iedereen kan op 22 september tussen 07.30 en 11.00 uur bij de ingang van het Coenecoop-terrein (aan de kant van de Kanaaldijk) een lekkere kop koffie halen bij de speciaal ingerichte koffiewagen. Een goede start van de dag om eerst te beginnen met koffie.

  Vierde dinsdag van september
  Voor het vijfde jaar op rij wordt op de vierde dinsdag van september de Nationale Koffiedag georganiseerd. Zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee is de initiatiefnemer van deze dag: exact een week nadat op Prinsjesdag de regering de plannen voor het komende jaar heeft gepresenteerd. Ondernemers gaan op Nationale Koffiedag met elkaar in gesprek over de betekenis van de plannen voor hun business en de toekomst. Diverse Fortune-ondernemers organiseren regionale (netwerk)evenementen. Laurens: “Met de koffie drive-in op Nationale Koffiedag willen we letterlijk laten zien dat we er voor ondernemers en medewerkers zijn door ze gratis koffie aan te bieden.”