Mat’s Magic Illusions – familieshow ‘Escape’ in Swanla

  Datum/Tijd
  28/12/2019
  14:30

  Locatie
  theater Swanla te Zevenhuizen


  Laat je tijdens de kerstvakantie betoveren door de spectaculaire en adembenemende familieshow ‘Escape’. Mat’s Magic zal u, geassisteerd door zijn beeldschone assistentes,  meenemen naar ’s werelds meest beruchte escaperoom aller tijden! Ga samen met Mat’s Magic Illusions op zoek naar alle aanwijzingen en ontrafel het mysterie tot ontsnapping. Geniet tijdens deze zoektocht van de meest spectaculaire verdwijningen, verschijningen, verwisselingen, zweefacts en nog vele andere illusies. Lukt het u te ontsnappen uit dit doolhof van mysteries?

  Mat’s Magic Illusions, ook wel bekend als Mattijs Rooker uit Gouda, kreeg voor zijn achtste verjaardag een goocheldoos. Hij was meteen verkocht! De passie voor het illusionisme werd door de jaren heen alleen maar groter. De afgelopen jaren was hij in diverse theaters te zien met zijn spectaculaire illusieshows. 

  Nu, 28 december 2019, keer Mat’s Magic Illusions terug naar zijn eigen woonomgeving. Met zijn speciale kerstprogramma ‘Escape’, zal hij uw kerstvakantie betoveren door u van begin tot eind tot boeien met mooiste en meest onbegrijpelijke illusies & goocheltrucs. Dit, afgewisseld met de mooiste muziek, verhalen en humor, maakt deze kerstshow tot het leukste en meest spectaculaire uitje in de kerstvakantie voor het hele gezin in de omgeving Zuidplas!

  Zaterdag 28 december 2019, aanvang: 14:30 uur
  Kaarten € 13,50 reserveren