Mouna Laroussie met Fatima in Swanla

  Datum/Tijd
  21/05/2022
  20:15 - 23:00

  Locatie
  Theater Swanla


  FATIMA is de titel van de nieuwe theatershow van Mouna Laroussi. Na de voorstelling ’Schijtziek’, waarin Fatima voor het eerst in de schijnwerpers stond, waren Mouna en haar publiek het over één ding eens: deze vrouw moet een eigen show krijgen! Omdat Fatima lastige onderwerpen weet te verpakken in grappige verhalen.

  Omdat ze goudeerlijk zegt wat ze van de dingen vindt, maar ook oor heeft voor andere meningen. Ze koppelt humor aan lef en zelfs als je het niet met haar eens bent ga je voor de bijl. Natuurlijk, ook haar hoofd loopt soms om van problemen, ruzies en culturele verschillen. Maar waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach. Als je het allemaal niet meer zo goed weet in de wereld, kom dan een uurtje naar die gezellige,goedlachse Fatima.

  Mouna Laroussie speelt op zaterdagavond 21 mei om 20:15 uur in Theater Swanla. Kaarten kosten 18.50 euro per persoon en wie vooraf ook een maaltijd eten in het theater is 33,50 euro kwijt. Kaarten zijn te bestellen op de site van het theater.