Musical De Vrolijk Verrassende Kerstshow

Datum/Tijd
28/12/2017
14:30


In deze kerstvakantie komt Theater van Santen met een interactieve  Vrolijk Verrassende Kerstshow naar theater Swanla. De musical gaat over Prinses Anna, zij doet niets liever dan zingen, zij zingt alle liedjes die ze mooi vindt: van Dikkertje Dap tot Morgen uit de musical Annie en van Laat het los uit Frozen tot Hoofd, schouders, knie en teen. 
Toen zij zes jaar was, is haar vader de Koning op reis gegaan en nooit meer terug gekomen. Nu haar vader weg is, kan haar stiefmoeder ongestoord genieten van alle luxe. Ze draagt de mooiste jurken, maar geeft de prinses alleen reststukjes stof, waar ze dan zelf haar kleding van moet naaien. Kinderen uit het dorp noemen haar dan ook de Lapjesprinses.
Prinses Anna begint aan haar kerstjurk, want alleen daarmee mag ze naar
De Vrolijk Verrassende Kerstshow. Net op tijd is de jurk klaar. Hij is heel mooi geworden. Nu kan ze eindelijk aan iedereen haar favoriete liedjes laten horen.  Prinses Anna mag de mooiste liedjes zingen, meedoen aan een quiz, de kerstboom versieren, musiceren en zelfs een schilderij maken………. Uiteraard zullen de kinderen (uit de zaal) haar daarbij gaan helpen. Dat zorgt voor veel verrassingen en een vrolijk kerstfeest voor iedereen!!

Donderdag 28 december in theater Swanla, aanvang 14.30 uur. Kaarten à €10,- te verkrijgen via www.theaterswanla.nl

Heb je gereserveerd voor de show? Dan kunnen je kinderen meedoen met de kleurwedstrijd waarmee je een familie jaarabonnement van Diergaarde Blijdorp kunt winnen. Tijdens de show wordt de winnaar bekend gemaakt. De kleurplaten liggen bij de ingang van dorpshuis Swanla

Reacties