Tribute Band – Rondje Doe Maar! in Swanla

  Datum/Tijd
  07/12/2019
  20:15

  Locatie
  Theater Swanla


  Rondje Doe Maar is de allerbeste ‘Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest met de hits ‘Sinds een dag of twee’, ‘Smoorverliefd’ en ‘de Bom’.

  De ultieme Doe Maar-ervaring!

  De hittrein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar. Deze hits behoeven geen introductie meer. Iedereen kent ze! Doe Maar is één van de meest succesvolle Nederpopbands van Nederland. Nog dagelijks worden hun hits grijsgedraaid bij vele radiostations. En hoewel Doe Maar nog gespeeld heeft, is de kans heel klein dat je ze ooit nog live kunt aanschouwen. Daarom is er Rondje Doe Maar, zij spelen gegarandeerd. Mis deze ultieme Doe Maar-ervaring niet.

  Onze hoogtepunten van de afgelopen zes jaar zijn onder andere onze theatertour i.s.m. Mojo Theaters/George Visser Productions en het verzorgen van het voorprogramma van UB40 (met Ali Campbell) op een uitverkocht Dicky Woodstock festival.
  Leden van Rondje Doe Maar speelden al eerder met Vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met o.a. Lionel Richie, Tina Turner, Nick en Simon, Doe Maar, Simply Red e.v.a.

  Kaarten: € 17,50 reserveren
  Geen zin om te haasten? Bestel de combiticket inclusief theaterschotel vanaf 18:00 uur

  Zaterdag 7 december 2019, aanvang: 20:15 uur