8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Kop-staartbotsing op N207 Moordrecht

Maandagavond 26 juni zijn vier voertuigen betrokken geweest bij een kop-staartbotsing op de N207 bij Moordrecht.

Bij het ongeval hebben met name de achterste twee voertuigen aanzienlijke schade opgelopen. Eén bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd om door een GGD-arts een alcohol test te laten afnemen. Door het ongeval was de bestuurder niet meer in staat om via de ademanalyse gecontroleerd te worden op Alcohol.

De N209 is plaatselijk afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Van de vier betrokken voertuigen zijn er drie door een berger afgevoerd. Het vierde voertuig kon zelfstandig de plaats van het ongeval verlaten.

Fotograaf: Sylvia van Straalen

Advertentie