8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Wegbeheerder A20 op zoek naar meedenkers

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu is op zoek naar gebruikers van de A20, die mogelijk kunnen bijdragen aan het oplossen en verbeteren van doorstroming en verkeersveiligheid.

In een druk bezochte voorlichtings- en informatiemiddag en -avond bij hotel Van der Valk in Nieuwerkerk aan den IJssel konden geïnteresseerden op maandag 3 juli terecht. Op tafels en wanden met plattegronden waren alle mogelijke situaties uitgebeeld. Ook kon middels een filmpje bekeken worden hoe de opbouw van een file was op een willekeurige dag. Duidelijk was, dat de file richting Gouda vooral in de middag een oorzaak heeft ter hoogte van de afrit van Nieuwerkerk aan den IJssel. Statistieken toonden op welke locaties zich de meeste aanrijdingen op dit weggedeelte voordoen.

Het Ministerie wil graag informatie en suggesties ontvangen, om zodoende tot efficiënte oplossingen te komen. Op de website www.mirta20nieuwerkerkgouda.nl is meer informatie te vinden en kan men zich inschrijven voor een nieuwsbrief. Op de website www.meedoena20.nl kunnen geïnteresseerden knelpunten aangeven, vermelden of dit knelpunt bestaat vanwege de uitvoering van de weg of juist komt door gedrag van de gebruikers.

Advertentie