8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Beelden overval Nieuwerkerks autobedrijf op internet

Op Facebook zijn beelden verschenen van de overval op een autobedrijf aan de Hoofdweg-Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel. De overval vond donderdag 13 juli plaats op een vrachtwagenbedrijf nabij de gemeentegrens met Capelle aan den IJssel.

Een familielid van het slachtoffer heeft beelden van de overval gedeeld via haar facebook-account. De beelden zijn inmiddels honderden keren gedeeld.

Uit de beelden blijkt dat de overval al om 9.15 uur plaats vond. Een half uur later werd door de politie informatie gedeeld via burgernet. De overval heeft slechts een paar minuten geduurd. Opvallend is dat de daders op een motorscooter gekomen en gevlucht zijn. Waarschijnlijk gaat het om een Piaggio MP3. Dit model valt op doordat het twee voorwielen heeft. De driewielige zwarte motor had een opvallende zwarte motorkoffer achter op. De overvallers hadden beiden een zwarte helm op. Een van de overvallers is het kantoor van het bedrijf binnengelopen en heeft daar de aanwezige persoon bedreigd met een vuurwapen. De andere dader heeft de motorscooter gekeerd en is op het voertuig blijven wachten. Na de overval gingen ze er direct vandoor. De deler van de beelden hoopt dat meer mensen met informatie komen die kan leiden tot de aanhouding van het tweetal. De politie heeft na de overval nog niets meer bekend gemaakt.

Donderdag 9.15 is m'n schoonvader overvallen op kantoor (hoofdweg Nieuwerkerk a/d IJssel)onder bedreiging van vuurwapen. Heeft iemand info over deze laffe honden. Graag zoveel mogelijk delen!!šŸ˜”šŸ˜”

Geplaatst door Carin De Valk van Vliet op Vrijdag 14 juli 2017

Advertentie