8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Tweede editie Cultuurprijs gemeente Zuidplas van start

Inwoners en verenigingen kunnen sinds deze week mensen of instanties aandragen die in aanmerking moeten komen voor de Cultuurprijs 2017. Het is de tweede keer dat deze prijs in de gemeente Zuidplas uitgereikt gaat worden. De Cultuurprijs is een initiatief van de Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas (SCNZ). De prijs wordt uitgereikt in nauwe samenwerking met de gemeente Zuidplas.

De gemeente eert met deze prijs een lokale inwoner of instantie die het culturele leven in de gemeente verrijkt.  Voor de winnaar van de prijs is een bedrag van 850 euro beschikbaar dat besteed moet worden aan een cultureel initiatief in de gemeente Zuidplas. Bij de eerste editie van de cultuurprijs afgelopen jaar werd het Symfonie Orkest Midden Holland tot winnaar uitgeroepen.

Mensen die iemand, een vereniging, stichting of instantie kennen en willen nomineren voor de Cultuurprijs 2017 kunnen voordrachten indienen bij SCNZ via info@scnz.nl. De inschrijving loopt tot 1 september 2017. De bekendmaking van de winnaar en de feestelijke prijsuitreiking vinden plaats tijdens de Nationale Kunstweek 2017 (4 tot en met 12 november). Datum, tijdstip en de locatie worden later bekend gemaakt. Meer informatie en de exacte voorwaarden zijn te vinden op de website van SCNZ.

Cultuurprijs Zuidplas 2017

Afbeeldingen/foto afkomstig van SCNZ, foto: deel van de jury in 2016

Advertentie