8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Veel animo voor Senioren Plus toernooi bij TC Nieuwerkerk

Op het tennispark in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt donderdag 27 juli vanaf 10:00 uur een dag Seniorentennis georganiseerd.

Met ruim 60 aanmeldingen voor de diverse onderdelen voor het Senioren Plus Event is de wedstrijdleiding tevreden: “Voor ons als nieuwe organisatoren een prachtig aantal!” ’s Morgens worden de deelnemers met koffie en gebak ontvangen. Daarna worden over de gehele dag vier partijen (dubbels) van 45 minuten gespeeld. Tussendoor is voor een lunchbuffet gezorgd.

Pery Bos, voorzitter van de compleet nieuwe wedstrijdleiding: “Wij kijken er erg naar uit en gezien de grote deelname kan het haast niet anders dat het een mooie, sportieve en vooral gezellige tennisdag wordt.”

Kosten voor deelname aan het toernooi en aan de lunch bedragen 10 euro per persoon.

Advertentie