8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Man verdrinkt in Zevenhuizerplas

Op maandagmiddag 31 juli is in de Zevenhuizerplas aan de Siciliƫboulevard in Rotterdam Nesselande een grote zoektocht gehouden.

Aanleiding was de melding van een vermiste man. Aanwezige badgasten hebben geprobeerd de man in het water op te sporen, maar hebben dit aan de duikers van de brandweer over moeten laten. Deze hebben de man na enige tijd in het water buiten het zwemgebied aangetroffen en direct aan wal gebracht, waar door een grote groep hulpverleners met de reanimatie is gestart. Naast personeel van de brandweer, 2 ambulances, de traumahelikopter en de strandwacht waren ook veel politie-eenheden ter plaatse.

Ondanks de reanimatie en de hulpverlening door de vele disciplines is de man overleden.

Het is de redactie opgevallen dat veel mensen met vaak nog jonge kinderen vooraan stonden om soms verschrikkelijke beelden te zien. Ook nadat ze werden weggestuurd bleven ze soms 20 meter verder opnieuw stilstaan, sommigen met de kinderen op hun arm. Als nieuwsbrengers leveren we u het verhaal, aangevuld met enige foto’s van het gebeuren om de situatie in beeld te brengen. Natuurlijk wilt u weten wat er gebeurd is, maar misschien is het slimmer om uw kinderen weg te houden van de soms traumatische realiteit en om het verhaal op deze website te lezen.

Ā 

Advertentie