8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Druk bezocht Promotietoernooi bij Jeu de Boulesclub Nieuwerkerk

Zaterdag 12 augustus waren 64 spelers afgekomen op het Promotietoernooi bij Jeu de Boules Club Nieuwerkerk. De 32 gevormde teams speelden elk 4 partijen volgens een competitieschema.

Slecht één team heeft geen enkele partij gewonnen, de andere 31 teams hebben minimaal één partij gewonnen.  Er was evenmin een team dat kans zag om alle vier de partijen te winnen. Daarmee bleek dat het deelnemersveld in evenwicht was.

Het Franse team van John en Theo Troch werden met 3 partijen winst en een saldo van 21 punten eerste in het eindklassement. Wilco Dekker en Mohammed Aljanabi eindigden als tweede op een saldo van 19 punten. Nancy en Ludy de Vries wonnen ook drie partijen maar eindigden met een saldo van 18 punten op de derde plaats.

Advertentie