8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Kop-staart aanrijding op A20 richting Gouda

Donderdagmiddag 24 augustus iets na 16:00 uur kwam er een melding van een kop-staart aanrijding op de A20 binnen bij de hulpdiensten.

Op de middelste rijstrook van de snelweg richting Gouda zijn 3 witte bestelbusjes op elkaar geklapt. Hierdoor heeft Rijkswaterstaat de linker twee rijstroken afgesloten voor het verkeer waardoor er voor het verkeer alleen de rechter rijstrook beschikbaar is. Het ongeval levert daardoor een kleine file op. Het ongeval trekt veel bekijks. Verschillende automobilisten filmen tijdens het rijden het ongeval met alle verkeersrisico’s van dien.

Bij het verkeersongeval is naast een weginspecteur van Rijkswaterstaat en de politie ook een ambulance aanwezig. Er is één bestuurder meegenomen door de Ambulance voor controle naar het Ziekenhuis. Het ongeval gebeurde ter hoogte van hectometerpaal 42.7. Op dit punt gebeuren vaker aanrijdingen op de A20 richting Gouda.

 

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg