8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

GIJN viert feest! 100.000 bezoekers in precies drie maanden

Gouwe IJssel Nieuws heeft exact drie maanden na de start van de website de 100.000e bezoeker op de site voorbij zien komen. Woensdagavond 27 september rond 21.00 uur werd gouweijsselnieuws.nl voor de 100.000e keer bezocht. Reden voor het redactieteam van de site om tijdens een redactievergadering in het van der Valk hotel in Nieuwerkerk aan den IJssel een flinke lading bitterballen aan te laten rukken.

De mijlpaal van de 100.000ste bezoeker valt precies drie maanden nadat de site op 27 juni het levenslicht zag. Gouwe IJssel Nieuws brengt het nieuws uit en rond de gemeenten Waddinxveen en Zuidplas en wordt in de lucht gehouden en gevuld door een kernteam van vier personen. Het viertal krijgt hulp van een netwerk van tipgevers in de regio. In de korte tijd van het bestaan is er een vaste kern van lezers die de site bezoeken. Naast de website wordt ook gebruik gemaakt van social media zoals Facebook en Twitter. Ook kunnen mensen die op de hoogte willen blijven van het nieuws zich abonneren op de wekelijkse nieuws mail.

Bitterballen

Advertentie