8.5 C
New York
zaterdag 13 april 2024

Vermiste vrouw uit Moordrecht na grote zoekactie levenloos aangetroffen

De sinds vrijdagmiddag 6 oktober vermiste vrouw uit Moordrecht is zaterdagochtend 7 oktober levenloos aangetroffen. Dat meldde de politie zaterdagochtend rond 10:00 uur.

De 18-jarige vrouw is vrijdagavond 6 oktober om 18:15u vertrokken op skeelers vanaf de Klutendreef in Moordrecht. Om 20:00u werd de vrouw bij de politie als vermist opgegeven. Hierop volgde een grote zoekactie in de omgeving. Naast een aantal agenten van politieteam Waddinxveen-Zuidplas kwam er ondersteuning vanuit de zogenoemde parate eenheid uit de regio Den Haag. Deze eenheid van circa 25 agenten, aangevuld met de ME hebben gezocht naar de 18 jarige vrouw. Na een oproep via een buurtapp zijn ook tientallen buurtbewoners de politie komen helpen met zoeken. Het feit dat tientallen inwoners op dit late tijdstip kwamen meehelpen heeft diepe indruk gemaakt op de leden van de parate eenheid.

Naast zoekacties op de grond zijn ook twee zoekrondes gedaan door de politiehelikopter. Helaas werd de 18-jarige zaterdagochtend levenloos aangetroffen. Dat de vrouw overleden zou zijn door een ongeval of misdrijf wordt door de politie uitgesloten. De politie bedankt iedereen die heeft meegeholpen met het zoeken naar de vrouw.

Foto: Sylvia van Straalen

Advertentie